Configurari Servere

Asiguram furnizarea, configurarea, intretinerea si supravegherea serverelor pe platforme Linux, Windows 2003 / 2008 in functie de destinatia acestora. Comercializam, instalam si configuram servere ultraperformante, realizate de producatori dedicati (HP, IBM) sau realizate pe baza de comanda.

De asemenea, prin utilizarea sistemului de operare LINUX, aproape orice calculator poate deveni un server performant, stabil si eficient. Ca software pentru server, sistemul de operare LINUX prezinta avantajele utilizarii minime de resurse hardware, astfel incat functionarea server-ului la parametri optimi este asigurata. Cu LINUX, chiar si un calculator mai vechi poate deveni un server. Sistemul de operare LINUX inglobeaza software de server si este gratuit. Obtineti astfel toate facilitatile oferite de un server achitand numai pretul configurarii sistemului, pret accesibil atat pentru configurare de servere interne cat si pentru configurare de servere conectate la Internet.

Ne adresam in special companiilor pentru care este necesara prezenta unui server si carora le propunem solutii menite sa minimizeze costurile, sa creasca eficienta angajatilor si sa creasca stabilitatea sistemelor, in functie de nevoile lor punctuale. Cunoastem in detaliu problemele cu care va confruntati si, prin urmare, am cautat si am identificat cele mai eficiente solutii pentru rezolvarea acestora.

 • Configurari Servere


  Descriere:

  • Instalare servere. Configurare servere.
  • Optimizare servere
  • Administrare servere
  • Monitorizare servere
  • Server WEB, DNS, MAIL, FTP, Backup DateCopyright 2011 BILCOM - Toate drepturile rezervate