Despre NoiSC BILCOM ALBA SRL presteaza cele mai bune servici in domeniul calculatoarelor, a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti.

Misiunea BilCom este satisfacerea cerintelor clientilor prin furnizarea prompta de servici, de o calitate superioara, la preturi competitive si prin consultanta profesionala permanenta.

Prioritatea activitatii firmei BILCOM este imbunatatirea continua a serviciilor si perfectionarea sustinuta a angajatilor, astfel incat calitatea totala sa fie cea care face diferenta.Valorile BILCOM includ respect, promisiuni realizate, efort sustinut, munca in echipa, onestitate si seriozitate. In centrul atentiei noastre este clientul. Aceasta filosofie urmareste consolidarea unor relatii durabile, reciproc avantajoase cu toti clientii nostri, pentru ca dincolo de strategii si obiective pe termen scurt sau lung, tot ce am realizat si vom realiza au la baza aceste relatii de colaborare.

Cartea de vizita reprezentativa a firmei BILCOM este echipa insasi si indeosebi angajamentul asumat, si anume acela de a fi mereu aproape de clienti.

In concluzie va putem ajuta cu tot ceea ce tine de domeniul IT, de la service si pana la website, dezvoltare de soft, etc.Copyright 2011 BILCOM - Toate drepturile rezervate